Ravnsborg Håndboldklub.
Blev stiftet den 28 maj 1979 ved en sammenlægning af håndboldafdelingerne i Birket og Nøbbet Gymnastikforeninger. Det virkede logisk da begge foreninger havde hjemme i Ravnsborghallen.
Sammenlægningen havde været undervejs i 5 år og bølgende gik højt i Birket GF, hvor ikke alle synes lige godt om ideen. I Nøbbet var der fuld opbakning.
I klubben første sæson deltog 8 herrehold, 6 damehold og 16 ungdomshold - så en stor klub var født.
Efter et par år fandt klubben sit leje med 4 damehold, 4 herrehold og 11/12 ungdomshold.

Ravnsborg Håndboldklub.
Har plads til alle lige fra det mindste til veteraner.
Klubben har til formål at skabe nogle trygge rammer - et godt kammeratskab og godt socialt miljø.

Vi vil gerne vinde håndboldkampe, men ikke for enhver pris, det er vigtigere at alle spillere har en god og sjov oplevelse til træning og i kampe.

Klubben gør meget for at have gode og uddannede trænere, så børnene også oplever at de bliver dygtigere til spillet, derfor sender vi jævnligt vores trænere på kurser.

Forældrene til børnene betyder meget for klubbens liv, derfor er det vigtigt at der er en god dialog og forståelse mellem klub, forældre og spillere, at vi har et fælles ansvar for vores forening.