VELKOMMEN TIL RAVNSBORG HK

Her er plads til alle lige fra det mindste til veteraner.
Klubben har til formål at skabe nogle trygge rammer - et godt kammeratskab og godt socialt miljø.

Vi vil gerne vinde håndboldkampe, men ikke for enhver pris,
det er vigtigere at alle spillere har en god og sjov oplevelse til
træning og i kampe.

Klubben gør meget for at have gode og uddannede trænere, så børnene også oplever at de bliver dygtigere til spillet, derfor sender vi jævnligt vores trænere på kurser.

Forældrene til børnene betyder meget for klubbens liv, derfor er det vigtigt at der er en god dialog og forståelse mellem klub, forældre og spillere, at vi har et fælles ansvar for vores forening.

Ønsker du at høre mere om klubben, har du spørgsmål til klubben eller andet. kontakt da Formand Michael Knudsen på 20435273 eller på mail Knudsen.ravnsborg@gmail.com

Bankospil

Søndag den 19 November afholder Ravnsborg HK sit store traditionsrige bankospil i Ravnsborghallen - hold øje med ExtraPosten eller facebook hvor der vil komme mere info når datoen kommer nærmere.

HorslundeFesten

Finder i år sted Lørdag den 10 Marts 2018
Vi glæder os ti i samarbejde med de andre foreninger til at byde velkomme i Ravnsborg Hallen